A természet egy gyöngyszeme - NYÍRI
Célod mindig nemes legyen, foltot ne tűrj lelkeden.


Látogatók
- 2010.11.29.

free countersA tényleges látogatói számhoz kérek szépen hozzá adni még 7886-ot. Eredeti számláló 20 országra volt beállítva, melyet elérve, szerettem volna emelni. Sajnos új számlálót sikerült elindítani.
Ez az oldal 2008. 02. 28-án indult, az eredeti egy másik szolgáltatónál készült arra a bizonyos 2006-os Karácsonyra. Annak a látogatói száma meghaladta az 5300-at, 2010. 11.29-ig.


ORCHIDEÁK
- 2014.10.30.Pénzforgalom a neten:
- 2010.11.29.Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!


"A legjobb orvosok: dr. Elégedettség, dr. Higgadtság, dr. Jókedély."
(C.H. Spurgeon)

 

Az 1834-ben született angol prédikátor, ma bizonyára újabb nevet csatolna hozzá - Khavinson professzorét,

„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője".


"Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezéséért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték. A peptid bioregulátorok szerepe a szervek és szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak visszaállítása, és a génaktivitás  szabályozása. A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel,  előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását.  Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.

A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely a fiatal állatok (borjak) szervezetéből és szövetéből nyeri ki a kis molekulatömegű peptid frakciót, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által, a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, a mesotel termékcsalád, és a sejtkozmetika termékcsalád.

A termékeknek nincs mellékhatásuk, és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek  Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen  igazi értéket képviselnek, és valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva  egész egyszerűen utánozhatatlanok. Minőségükhöz képest pedig, a piaci árakat tekintve, igen kedvező az árfekvésük.

LÉTEZIK REÁLIS LEHETŐSÉG AZ EMBER ÖREGEDÉSI FOLYAMATÁNAK IRÁNYÍTÁSÁRA”

Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek, amelyek a szervezet belső környezetének csökkenő ellenőrzéséhez, az immunrendszer és önszabályozás gyengüléséhez vezetnek."


 

A peptid bioregulátorok szerepe, a szervek és szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak visszaállítása, és a génaktivitás szabályozása. Hogyan dolgoznak a peptidek? A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel,előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.

Az ember öregedési folyamatának irányítása tehát a tudomány mai állása szerint reális, mely megközelítés a szervezet sejtmediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. A peptidek funkciói közé tartozik az információcsere az immun, ideg, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során.


A TERMÉSZETES RÖVID PEPTIDEK

Legújabb ismereteink szerint, a szövet specifikus rövid peptidei összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Az idővel és az élet múlásával kialakuló peptidhiány jelentősen felgyorsítja a szövetek elhasználódását és a szervezet öregedését. A helyzet az, hogy a sejtek és szövetek adekvát működéséhez adekvát peptid mennyiség szükséges, amelyek fenntartják a gének működését optimális üzemmódban. A különböző sejtekben működő peptidek azokban is szintetizálódnak.

Ezért az életkor előrehaladtával a sejtek működése megbomlik, ezáltal megbomlik a peptidek újratermelése, aminek következtében a sejtfunkciók újfent kárt szenvednek. A szövetek degenerációja erősödik, ami végső soron klinikai esetet jelent. Ezért a rövid peptidek használata az egyik legfontosabb innováció a gyógyászatban és jelentősen képes lassítani az öregedés folyamatát, köszönhetően a szövetek proliferációjának és regenerációjának ösztönzése, valamint sejtszám növelésük révén. Még egy fontos előnye a peptideknek a daganatellenes hatás.

Jelenleg a peptidek használata a legjobb kompromisszum nélküli megoldás a daganatos betegségek revitalizációja és megelőzése területén, mivel lehetőséget teremt a sejtek és szövetek megújítására. Nemcsak a ciklikus folyamatok szabályozásával és összehangolásával éri ezt el, hanem a szövet-újjáépítő rendellenesség nélküli sejtosztódás bővülő lehetőségével is.

Gyakorlatból tudjuk, hogy a rövid regulátor peptidek nem transzformálódnak az emésztő rendszerben, ezért könnyen és nyugodtan használhatja szinte bárki, mivel a szernek nincs mellékhatása.

A természetes peptidek hatásukat egyenletesen fejtik ki, mivel a szövetek irányából jövő visszajelzésekhez bizonyos mennyiségű peptid felhalmozásra van szükség (homing hatás) a hiány feltöltése céljából. A sejtek csak ezután kezdik visszaállítani normális működőképességüket „megállítva a hintázást és az összes folyamatot az arany középútra terelve”(V. Kh. Khavinson, 2009).

Kedves Látogató!

Az alábbiakban elolvashatod a különféle termékekre, termékcsoportokra vonatkozó leírást, fogyasztási javaslatot. A vásárláshoz ingyenes regisztráció szükséges, melyhez a szadabe@gmail.com emailen, a

horvaliz (Erzsébet) és a

fakigyo1 (István) skype neveken kérhetsz segítséget., ill bővebb információt.

Az egészséggel, szervezetünk működésével kapcsolatosan sok hasznos információt találsz a következő oldalon: www.mathyas2010.gportal.hu/

Szakmai konzultációra skypen Istvánt keresd.

 

TERMÉSZETES KAPSZULÁS PEPTIDEK

Ventfort, Szigumir, Vladoniksz, Szvetinorm, Cerluten,

Tireogen, Szuprefort

A TERMÉSZETES FOLYÉKONY PEPTIDEK

Dr. Khavinson munkájának eredményeképpen rendkívül nagy tisztaságú peptid frakciókból származó konfigurációk kerültek létrehozásra, amelyek képesek áthatolni szinte bármilyen fiziológiai akadályon közvetítők (végrehajtók) nélkül. Így született meg Khavinson professzor újabb alkotása, a külső használatú természetes folyékony peptid regulátorok új nemzedéke.

Az új peptid vonal mottója: „gyorsaság, hatékonyság, biztonság”.

A különféle szervekre, szervrendszerekre 14 féle áll rendelkezésre.


MEZOTEL TERMÉKEK BELSŐ HASZNÁLATRA

A belső használatra szánt MEZOTEL termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok azaz bioregulátorok közé tartoznak. Eddig 3 termékkel rendelkezünk. Az első a MEZOTEL, amely tartalmaz kolint, kolloid ezüstöt-, valamint gotu kola-t és Gojit. A második – MEZOTEL BEAUTY, amely a fentieken kívül tartalmaz még  nagy tartalomban cinket és vitaminokat. A harmadik, a MEZOTEL NEO, amely a cinken kívül tartalmazza az összes fenti összetevőt és még resveratrolt is.

A mezothelium szó jelentése: sejthártya. A Mesotel termékcsalád olyan ritka összetevőket tartalmaz, amelyek erőteljesen hozzájárulnak az öregedés lelassításához, a szervezet méregtelenítéséhez, az ideg-és immunrendszer működésének erőteljes javításához, és a fizikai szellemi teljesítmény fokozásához, erős antioxidáns és revitalizációs hatással bírnak.

3 termék: Mezotel, Mezotel beauty, Mezotel neo

 


MEZOTEL TERMÉKEK KÜLSŐ HASZNÁLATRA

Mezotel az arc és a nyak területére

Mezotel body az egész testre

Mezotel a hajra és fejbőrre

 

FITOTEÁK


A legújabb generációjú exkluzív „ Ájurvéda” fitoteák alapját, az indiai gyógyászatban  használt  füvek, fűszerek alkotják , a különböző élettani  folyamatok  egyensúlyára  épülve. A teák a Szentpétervári Intézet egyik tudósának, Dr. Gorgiladze immunológusnak az alkotásai.

A  keleti gyógyászatban létezik egy sor, olyan természetében és összetételében egyedülálló növény, amelyeknek a klasszikus gyógyászatban egyszerűen nincs alternatívája. Ezek a növények képezik e teák legfontosabb összetevőit. Elősegítik a szervezet önszabályozását, öntisztulását, immunrendszerének erősítését és az öregedési folyamatok lassítását.

17 féle tea célirányosan, és még egy, öt féle ízben.

 

PEPTIDES ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK

Cinszil-T

Kalszil-T

Imuszil

Olekap

Regenart

 

REVILINE PEPTID NANOTECH SEJT-KOZMETIKA


A NPCRIZ bemutatja a REVILINE egyedülálló peptid alapú celluláris kozmetikai családot, amely cégünk, valamint  a Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézet részéről Khavinson professzor  és a "Vita" kémiai-biológiai egyesület közös terméke. A REVILINE egy High Tech termék.

Összetételének alapját különböző peptid komplex csoportok alkotják, amelyek látható és láthatatlan bőrfiatalító hatást váltanak ki.  A felhasznált peptidkomplexek a bőrsejt regenerálásának ösztönzését, az egészségtelen bőrszövet  hibamentes bőrszövetté építését, a ráncok eltüntetését,   a vérkeringést és mikrocirkulációt, a bőr kollagén-elasztin szintézisét segítik elő. Mindez a bőr rugalmasságában, szerkezet, szín és nedvesség javulásában jelentkezik.

9 féle arc - testápoló - és lábkrém.

 

E menüpont az NPCRIZ hivatalos magyar oldalán található információk alapján készült. http://www.peptidbioregulator.com/   2011.január 21. 20 h.

(sajnos az oldal időközben megszűnt 2013. aug. 02.)


 

 

 

 

 

 


Itt üzenhet nekem:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotMinden jog fenntartva © Szabados Erzsébet 2010

Honlapkészítés